SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Välkommen till HTFF P07 Akademi
Säsongen 2022
Vi drar igång igen 10/1 och under "vintern" kör vi 4st bollpass på Årsta, men när värmen och solen väl är tillbaka tar vi oss till kära Hammarbyhöjden för våra fotbolls-& fyspass.
 
Äntligen har vi avslutat och lagt 9vs9 bakom oss och detta gjorde vi på bästa sätt då vi som nybildat lag tog hem Sanktan. Utöver Sanktan hade vi ett härligt år tillsammans där vi började enormt starkt för att mot hösten ha det lite kämpigare. Ett utvecklande år där vi verkligen lyckts bygga upp en känsla för gruppen, där vi bryr oss om varandra och trivs med varandra.
 
2022 blir det "riktig" fotboll spel 11vs11 och framtiden kommer tala om vart vi spelar, men vi ser fram emot ett nytt år med ännu högre kravställning på oss själva.
 
Vi är väldigt glada att vi även lyckats få med 6st spelare in i distriktlagssamling vilket visar att vi bedriver en bra verksamhet utan att ta ifrån grabbarna som är där någonting, dom är verkligen förtjänta av dessa platser.
 
Vi är 3st tränare
Huvudtränare: Niklas Gissberg 
Tränare: Hampik Morad 
Tränare: Olle Hallemar
 
Vid intresse av träningsmatch kontakta oss via mail: htff07@hotmail.com
 
Följ oss på Instagram: @htff_p07_akademi Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpv---vSHtD6Tx54kTlX9pA
HTFF akademi P07 stärker truppen inför 2022!
2021-09-01 09:39

HTFF öppnar upp för provspel!

  • Inför säsongen 2022 kommer vi i HTFF stärka truppen och därav kommer vi under v43 (troligen v43) ta in spelare för provträning 
  • Vi är intresserade av spelare som har drivkraften och fotbollskunskaper för att stärka oss
  • Vi tar emot intresseanmälningar där vi sedan kommer plocka ut ett antal spelare vi skulle vilja se i träning 
  • För att vi ens ska svara på intresseanmälan vill vi ha lite information från er sida. Det vi då vill ha är namn, position, styrkor samt lag och serie du spelar i under 2021
  • Om vi väljer ut JUST DIG för att komma ner till oss under den veckan ser vi de som en självklarhet att du informerar din nuvarande klubb 
  • Maila in till htff07@hotmail.com

 

Med vänliga hälsningar,

Niklas Gissberg, Coach HTFF akademi p07

 

SSF Invitational 24-25 oktober 2020
2020-10-27 12:54
  HTFF P07 Akademi  spelade sin första cup tillsammans och som väntat med lite blandade resultat och prestationer. Vinster mot Malmö FF och Syrianska, förlust mot IFK Haninge, med dessa restultat gick vi till A-slutspel där det vart stopp i åttondelsfinalen mot Maj FC.