SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Provspela till Hammarby Pojkakademi

 

Varje år hör hundratals spelare av sig med intresse att få möjligheten att börja spela i vår akademiverksamhet. Därför arrangerar vi öppna provspelsträningar ett fåtal tillfällen under en säsong.

 

 

Inför en öppen provspelsträning vill vi att du är väl medveten om följande:

  • Under en säsong erbjuds i snitt 1-2 spelare en plats i något av våra Akademilag utav hundratals sökande.
  • Du som anmäler dig är inte garanterad en plats i ett av våra Akademilag efter att ha deltagit på en öppen provspelsträning.
  • Det finns inget utrymme till att få feedback efter en öppen provspelsträning.
  • Aktivitetsansvarig i Hammarby IF FF:s Pojkakademi kommer att återkoppla inom 7 dagar till dig som provspelat och får möjligheten att gå vidare i vår rekryteringsprocess. Har du som provspelare inte fått någon återkoppling inom 7 dagar har du tyvärr inte gått vidare denna gång.
  • Föräldrar är välkomna att titta på träningen men får inte under några omständigheter beträda planen. Detta på grund av att tränarna behöver utnyttja träningstillfället till att bedriva träningen samt analysera de spelare som faktiskt ansökt om sitt intresse att få börja spela i något av våra Akademilag.

 

 

Anmäl ditt intresse här!