Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM
Material, Klubbprofil & Sponsring
Klubbprofil

Vi jobbar med Puma och Intersport som materialleverantörer. Intersport i Sickla är vår återförsäljare. Tillsammans med Puma och Intersport har vi tagit fram vår klubbprofiler, se nedan. 

Klubbprofil - Spelare

Klubbprofil - Bollar och Målvakter 

Klubbprofil - Ledare

Klubbprofil - Västar, koner, stegar m,m 


Lagbeställning och kompletteringsköp

Lagbeställningar (inköp till mer än 5 spelare) görs via Mathias Rosengård på Intersport Sickla Mathias.Rosengard@intersport.se, tele: 0766-36 37 63.

Kompletteringsköp och enstaka nya spelare hänvisas direkt till butiken. 


Materialbidrag- Bollar, koner, västar

Varje lag får ett materialbidrag från Hammarby IF FF, bidraget ges ut i form av presentkort som lagen kan använda på Intersport. Presentkorten delas ut i slutet av mars månad. Bidraget är olika stort beroende vilket block laget tillhör.

11-manna         6000 kr 

9-manna           6000 kr

7-manna           5000 kr

5-manna           4000 kr

Bidraget avser lagmaterial så som bollar, koner, västar, ledarkläder, stegar, pump, skadematerial osv. Varje lag inventerar själva sitt material, prioritera det man vill köpa för sitt materialbidrag. 


Matchtröjor 

Lagen köper själva sina egna matchtröjorna. Vilket gör att lagen har möjlighet att köpa personliga matchtröjor i rätt storlek till varje spelarna, det är även tillåtet att trycka spelarens efternamn på ryggen. Matchtröjorna finnas även i Intersport butiken i Sickla för kompletteringsköp om en spelare t.ex. har sönder eller tappar bort sin tröja.


Sponsorer

Det är tillåtet för lagen att trycka sina egna sponsorer på baksidan av matchtröjan eller på träningskläderna. Framsidan av matchtröjorna är vikt åt föreningens sponsorer. Vill ni skicka faktura till sponsorerna i samband med att ni köper kläder så kontakta Intersport i samband med lagbeställningen. 

Om ni lyckas hitta sponsorer men inte har gjort någon lagbeställning samband med detta kan Hammarby hjälpa till med att fakturera sponsorerna. Maila daniel.karlsson@hammarbyfotboll.se fakturauppgifter inkl. referenspersoner, organisationsnummer, så ställer klubben ut en faktura för att sedan betala ut bidraget till lagkassan när bidraget kommer in.

Kom ihåg att meddela om ni väljer att trycka sponsorloggan på matchtröjan eller träningskläderna, då måste man lägga på reklamskatt 8 % på fakturan. Om ni hittar sponsorer så är dock det bästa att sponsorerna nöjer sig med att synas på ert lags hemsida. Då försvinner det inte pengar i tryckkostnader för loggan och i reklamskatten, det blir mer pengar för laget och spelarna.