Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hammarby IF
UNGDOM

Hammarby ungdom startar virtuell träning
2020-03-23 12:00

Det är speciella, ovissa och utmanande tider för alla just nu. Det är många spelare, ledare och föräldrar som är oroliga och alla vill inte träna i större grupper. Därför startar Hammarby nu upp virtuell fotbollsträning på Youtube, varje vardag klockan 17.00.


Första träningen äger rum 17.00 i dag måndag. Allt du behöver är en pumpad boll och en fylld vattenflaska. Underlaget spelar mindre roll, men du bör vara utomhus eller i en större lokal.

Sök på Hammarby Fotboll virtuell träning på youtube eller så hittar ni träningen på denna länk.

Ett tips är att redan nu, söka upp den och börja prenumerera på den, så får ni notiser inför träningarna. Har ni syskon eller vänner som spelar i andra klubbar, så får de såklart mer en gärna vara med på Youtube-träningarna också.

 

Lagverksamheten

Hammarby pausade ungdomsfotbollens lagverksamhet för en vecka sedan och rekommenderade spelarna att träna individuellt med hjälp av videoklipp och hashtagen #Bajenkarantän. Men i och med myndigheternas uppmaningar så har vi nu låtit de ledare i vår ungdomsverksamhet som känner sig bekväma att bedriva lagverksamhet i dagens läge, att göra detta. Viktigt dock att verksamheten följer riktlinjer under rubriken ”Träningar på föreningsnivå” på denna länk.

 

Föreningschef Peter Kleve berättar

– Många spelare, ledare och föräldrar är oroliga och vi rekommenderar de som känner sig det minsta obekväma eller oroliga att träna i större grupper tillsvidare istället gå på våra Youtube-träningarna klockan 17:00 på vardagar. Och/eller träna individuell träning med Supercoach appen, vår samarbetspartner kring ungdomsträning.