Hammarby IF FF P09-3

Stolta bärare av Bajens färger!

Två bra halvlekar i Helenelund
2022-08-27 15:36

Med två mål mot noll såg det ljust ut inför sista halvleken mot Sollentuna FK. Dessvärre blev det istället scenförändring och vändning till 4-2 för hemmalaget. Det fanns hursomhelst mycket som var bra i matchen och det är tydligt att spelet utvecklas. Inte deppa!

Fotbollssöndag i April
2022-04-10 23:08

Steget upp till 9-mannaplan innebär större plan och längre halvlekar och med två sådana matcher i benen var somliga ganska slitna efter slutsignalen på Gubbängens BP. Matchen mot det skickliga Spånga IS IK slutade med förlust 6-2 men innan krafterna sinade var det en jämn och välspelad match. Dagens första match mot Enskede IK blåröd 2 slutade 1-1.

Sista matchen på sjumannaplan
2021-10-03 14:45

En tuff match mot Järla IF på Nacka IP blev den sista i sjumannauppställning, från och med nu är det niomanna som gäller. Som så ofta förr var vi som starkast i sista perioden, där vi gjorde två mål mot Järlas ett. Tyvärr räckte inte det för att vinna matchen där slutresultatet blev 6-3.

Vilde, vinnare av värdegrundspriset 2021!
2021-09-19 17:04

Årets vinnare av värdegrundspriset är Vilde Skaldeman Steele, och så här lyder tränarnas motivering:

"Vilde har under året visat glädje för fotbollen, varit en schysst medspelare och motspelare, visat att han står för värdegrundsorden och gett allt på träningar och matcher."

Grattis Vilde!

Välförtjänt seger borta mot Boo
2021-09-19 11:19

Regnskurarna kom och gick och det var höst i luften. På planen stod killarna för en riktigt fin laginsats när man besegrade Boo borta med 0-1. Väl kämpat!

Match, det var länge sen!
2021-05-09 21:16

Efter ett långt pandemiuppehåll och en vintersäsong med endast utomhusträning (ibland bland snödrivor), var det äntligen dags för match igen. På Kärrtorp tog vi emot Vendelsö IK 4 i en mycket svängig match. Efter att ha spelat väldigt fin fotboll och skapat en ledning med 5 - 1 inför sista halvleken blev det tyvärr en kostsam formsvacka som gjorde att gästerna kunde vända till 5 - 6. Trots det bittra slutresultatet tar vi med oss att spelet tagit tydliga steg framåt. Heja Bajen!

Nollgradigt och lätt snöfall - träning 1a advent 2020
2020-11-29 19:10
Livet som toppfotbollsspelare är inte alltid så glamoröst, som vid dagens kyliga träning på Hammarbyhöjdens IP. Oavsett vädret - engagemanget var på topp och matchen blev målrik.