SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010- 7

Hammarby P10-7 är ett gäng motiverade killar som tränar, spelar och har roligt tillsammans för att som ett lag utvecklas till bättre fotbollsspelare!

 
Första träningsmatchen 2021
2021-02-06 17:23
Årets första träningsmatch spelades Feb 6 på ett snöigt stadshagen!
Jämn och tuff match som slutade med uddamålsvinst i vår favör, 6-7. 
Träningsmatcher under sommaruppehållet!
2020-08-22 09:40
Sedan i början av Juni har det varit uppehåll i Sanktan-schemat för 10-7. Under sommaren har vi dock spelat ett antal träningsmatcher!

Tack till samtliga lag som har kommit till oss, och som vi har fått gästa!

Nedan finns videoupptagningar från de flesta av dessa matcher.

200816 - BP 11-4 vs Hammarby 10-7 (Vinst)
200817 - Hammarby 10-7 vs Enskede IK Lila (Vinst)

 
Tullinge och Boo
2020-06-08 21:37
I helgen spelades sista omgången i Sanktan innan sommaruppehållet.
På lördagsmorgonen mötte vi Tullinge i vad som kom att bli en målrik match. 
Tullinge börjar bra i första perioden och tar det första målet. Vårt lag kämpar på och efter ett tag ger det resultat. Första perioden slutar 5-1. Andra perioden blir jämnare, men vi behåller och utökar det försprång vi fått i första och vinner även den perioden med 4 mål mot 2. 
Tredje och sista perioden blir jämnare, men även den vinner vi med 2-1. 

Även söndagsmatchen spelades tidigt på Kärrtorp - denna gång mot Boo FF. 
Vårt lag spelar med högpress och har mycket av bollinnehavet i första perioden, 4 bra avslut på mål och 5 hörnor. Tyvärr så renderar den fina insatsen inte i mer än 1 mål framåt. Boo är dock skarpa och de 3 målchanser de har i första perioden renderar i 2 mål. 
I andra perioden ökar laget på trycket ytterligare och har 9 avslut på mål och 7 hörnor, men det summerar endast till 1 mål. Imponerande spel av Boo FF´s målvakt som fångade allt! Även Boo gör ett mål i andra perioden på en av sina hörnor. 1-1 i andra. 
I tredje och sista perioden fortsätter laget att skapa chanser, men det vill sig inte riktigt; 5 skott på mål, men endast 1 som inte räddas.  Lagets intensiva spel börjar ta ut sin rätt och Boo kommer förbi backlinjen ett par gånger vilket räcker för att de ska göra 2 mål. 
Allt som allt en väldigt intensiv match. Våra killar har stor del av bollinnehavet, men det går inte riktigt vägen för oss. 3-5 i slutresultat.   Älvsjö AIK och IFK Haninge
2020-06-01 12:29
Efter förra helgens uppehåll i Sanktan var vi åter igen tillbaka med 2 matcher för vårt lag.  

Lördagens möte mot Älvsjö slutade i uddamålsförlust efter 1 vunnen, 1 oavgjord och 1 förlorad-period.
Laget börjar matchen bra och fokuserat vilket gör att vi tar en 0-2 ledning, men varefter matchen lider så tappas fokus och till slut ligger vi under med 4-2. Efter en reducering i sista perioden till 4-3 har vi ytterligare några bra chanser - men det ville sig inte riktigt i lördags. 
 

Tidigt på söndagsmorgonen mötte vi för första gången i Sanktan IFK Haninge på Torvalla IP. Vi kontrollerar matchen och vinner med 1-8. Värt att notera är att Griff spelar sin första match för Hammarby 10-7 i mötet mot Haninge! 


Träningsmatcher: BP 10-8 och Värtans IK
2020-05-25 14:35
Då St. Erikscupen hade uppehåll under kristihimmelsfärdshelgen passade vi på att bjuda in Brommapojkarna och Värtans IK till att spela två träningsmatcher under söndagen. 

Matchen mot BP 10-8 var en väldigt jämn match där ledningen växlade flera gånger under spelets gång. Mycket fint spel ifrån båda lagen - en match som verkligen är värd att se en extra gång hemma i soffan. 
Tack till Noels storebror Viggo som ställde upp som målvakt!

Framåt sena eftermiddagen mötte vi för första gången Värtans IK. Det var var även första gången som VIK spelade på stor sjumannaplan. Detta i kombination med att våra spelare var väldigt framåtlutade gjorde att vi redan i första perioden skapade ett svårintagligt försprång med 5-0. I andra perioden får VIK lite mer ordning på spelet och spelar 4-4 mot oss. I sista perioden orkar dock motståndarna inte stå emot och vi vinner den med 8-1. En eloge till spelarna i Värtan som fortsatte att kämpa på trots att det tidigt såg mörkt ut att kunna vinna matchen. 
Årsta och Skogås-Trångsund
2020-05-18 13:18
Dubbelvinster i helgens matcher
Under söndagsförmiddagen spelade vi två sanktan-matcher tätt efter varandra. 
Vi lyckas under längre stunder spela det spel vi vill göra i bägge matcherna, vilket också visar sig i resultatet. Den enda perioden som inte riktigt lever upp till det vi siktar på är sista 20 min mot Skogås-Trångsund där orken och fokuset tryter och vi förlorar med 1-3. Värt att tillägga dock är att vi spelade i numerärt underläge ungefär halva matchen, så det blev ganska tufft.Stureby och Spårvägen
2020-05-11 09:16
Ytterligare en helg i St Erikscupen till ända!

På lördagen mötte vi Stureby SK i en match där vi stundom spelade årets kanske bästa passningsspel hitintills.  Motståndet var dock tufft och vi blev straffade av deras djupledsspel, matchen slutar med en tvåmåls förlust. 

På söndagen mötte vi Adrians tidigare lag, Spårvägen. Trots en tidig morgon kommer laget ut väldigt påslaget och liksom på lördagen spelar vi stundom väldigt osjälvisk och passningsorienterad fotboll. Detta ger utdelning och vi tar ledningen med 4-1 i första perioden. Det blir tufft för Spårvägen, som ändå kämpar på. Efter andra perioden står det 9-1, och efter tredje 14-2. 


Nästa helg väntar Skogås-Trångsund och Årsta FF!
Rapport från helgens matcher
2020-05-04 10:05
Under helgen spelade vi tre matcher - två i St. Erikscupen och en extrainsatt match för den inställda mot Rågsved i förra omgången. 

HIF-ÖIS
Lördagsmatchen mot Örby IS slutade tyvärr med vår första förlust in St. Erikscupen 2020. Vi hamnade i underläge efter att ha förlorat de två första perioderna, och trots en stark sista period så räckte det inte för att vända matchen som slutade 4-8. 

ÄAIK - HIF
På söndagsmorgonen spelade vi en träningsmatchen mot Älvsjö AIK. 
En jämn match där det inför sista perioden stod 3-3, men vi drog det längsta strået och lyckades få in ett mål till i sista och vinna med 3-4.

HIF- BKBK
Den andra söndagsmatchen var ett "kvartersderby" mot BKBK. 
Vi fick en bra start och hade efter 5 minuters spel tagit ledningen med 3-0. BKBK lyckas få in ett reduceringsmål i första, men vi gör ytterligare två och perioden slutar 5-1. 
Andra perioden har samma karaktär som första, vi gör ytterligare 3 mål och BKBK 1, vilket lämnar oss med 8-2 period 3.  
I sista perioden märker man dock att BKBK har lyckats ladda om och vi har blivit lite tröttare. BKBK vinner sista perioden med 3-4. 
Matchen slutar med vinst 11-6.