SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
F2011- 5

Hammarby IF F-11 Lag 4
vs
Hammarby IF F-11 Lag 5
Hammarby IF F-11 Lag 4vsHammarby IF F-11 Lag 5

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 september, 09:30
Plats:Hammarbyhöjdens IP
Samling: Vanliga stället
Aktivitetsinfo: Matchen börjar 10:00

Glöm inte vattenflaska, benskydd och spelhumör
Tuff match mot F11 Lag 4, strålande insats
2018-09-15 12:25
Hösten närmar sig och därmed de lite mer ruggiga höstdagarna. Vi kände dock inget av sånt idag eftersom spelet värmde ordentligt. Den stora frågan var om vi skulle skulle kunna göra en lika bra match som förra lördagen. Svaret blev JA!
Emma och Winterrose delade på målvaktsarbetet, 2 grymma målvakter helt enkelt.

Bodil, Tuva,Sofia och Linnea startade och satte standarden med att vara först bollen, kämpade på bra. Winterrose, Kerstin, Nina och Elsa löste av och la även på den lilla finessen med att en och en går på om motståndarna har bollen. Bra där! Matilda kom in och körde några häftiga dribblingar. Målen ramlade in både bakåt och framåt så tror att det var ungefär lika i paus.

Vi pratade om fyrkanten och först på bollen i paus, vid det här laget var vi uppe i varv och vill mer.

En stor eloge till våra motståndare som av misstag hade skickat ett gäng spelare till Kärrtorp. Dom stod upp bra och kämpade hårt tills deras försvunna lagkamrater anslöt till matchen.

En stor medalj även till våra tjejer som är 12 stycken med lika mycket speltid vardera och som ger de 7 motståndartjejerna lika hårt motstånd oavsett vilka som är på plan.

BRA JOBBAT TJEJER!

HAMMARBY ÄR DOM BÄSTA, HEJA HEJA HEJA BAJEN

Javisst ja......matchen slutade 6 - 6

//Jens o Lotta<< Tillbaka