SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Material, Klubbprofil & Sponsring
Klubbprofil

Vi jobbar med Craft och Intersport som materialleverantörer. Intersport i Farsta är vår återförsäljare. Tillsammans med Craft och Intersport har vi tagit fram vår klubbprofil, den ser ni nedan i Webbshopen. 

 

Webbshoppen

Kompletteringsköp och enstaka nya spelare hänvisas till denna Webshop.

https://team.intersport.se/team/hammarby-if-fotboll/ 

 

Lagbeställning 

Lagbeställningar (inköp till mer än 5 spelare) görs via maila till Mikael Axbom på Intersport mikael.axbom@intersport.se, Tel: +46 707-173792

 

Club Intersport

För att få våra rabatterade klubbpriser behöver ni vara medlem i Club Intersport och även välja Hammarby Fotboll som stöd förening. Detta ger även förening 3% i kickback på allt ni handlar samt så behåller ni som person egen bonus på upp till 6%. Registrera dig på Club Intersport: https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=hammarby-if

 

Matchtröjor 

Lagen köper själva sina egna matchtröjorna. Vilket gör att lagen har möjlighet att köpa personliga matchtröjor i rätt storlek till varje spelarna, det är även tillåtet att trycka spelarens efternamn på ryggen. Matchtröjorna finnas att köpa i webbshoppen här ovan. 

 
Materialbidraget 
Varje lag får ett materialbidrag från Hammarby, bidraget betalas ut i form av presentkort som ni skall använda på Intersport. Bidraget är olika stort beroende vilket block laget tillhör. Bidraget skall användas till lagmaterial så som, bollar, ledarkläder, koner, västar, stegar, pump, skadematerial m,m. 
Varje lag inventerar själva sitt material, prioritera det man vill köpa för sitt materialbidrag.
11-manna         6000 kr 
9-manna           6000 kr
7-manna           5000 kr
5-manna           4000 kr
 
Sponsorer

Det är tillåtet för lagen att trycka sina egna sponsorer på baksidan av matchtröjan eller på träningskläderna. Framsidan av matchtröjorna är vikt åt föreningens sponsorer. Vill ni skicka faktura till sponsorerna i samband med att ni köper kläder så kontakta Intersport i samband med lagbeställningen. 

Om ni lyckas hitta sponsorer men inte har gjort någon lagbeställning samband med detta kan Hammarby hjälpa till med att fakturera sponsorerna. Maila daniel.karlsson@hammarbyfotboll.se fakturauppgifter inkl. referenspersoner, organisationsnummer, så ställer klubben ut en faktura för att sedan betala ut bidraget till lagkassan när bidraget kommer in.

Kom ihåg att meddela om ni väljer att trycka sponsorloggan på matchtröjan eller träningskläderna, då måste man lägga på reklamskatt 6,9 % på fakturan. Om ni hittar sponsorer så är dock det bästa att sponsorerna nöjer sig med att synas på ert lags hemsida. Då försvinner det inte pengar i tryckkostnader för loggan och i reklamskatten, det blir mer pengar för laget och spelarna.