SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby Futsal P19
Välkommen till Hammarby Futsal Ungdom och P19-laget!
 
Säsongen 2023/2024 spelar vi SFL P19 Östra.
Följ oss på @bajenfutsal
 
Vill du hjälpa till med våra hemmamatcher och arrangemang?
Bajen spelar högsta ligan i fotboll och futsal för damer & herrar.
Hör av dig! 
Sista matchen för säsongen 2023-2024!
2024-02-26 19:44
Foto: EnkelP Media

Det var som en episk avslutning, en fulländning av ett år fyllt av prövningar och triumfer. Året skulle avslutas på samma sätt det började – med en kamp mot samma tuffa motstånd, och vilken bättre arena än finalen mot Örebro Futsal Club/Skyllberg (P19).

 

Från första sparken var det som om vi kastades in i en virvelvind av passion och intensitet. Det var inte bara en final, det var ett dramatiskt kapitel i vår resa. ÖFC, med sitt imponerande offensiva spel, tog tidigt ledningen med 1-0. Men våra killar kämpade, krigade och skapade chanser – trots att pausen visade 1-0 till ÖFC.

 

Andra halvlek var magisk. Det var som om våra spelare laddat upp med positiv energi i pausen. Med en imponerande högpress och beslutsamhet dominerade de de första minuterna. Sedan, i den 23:e minuten, skapade Andrés Cespedes och Andrej Jekic en av de mest minnesvärda ögonblicken, och målet var ett faktum – 1-1.

 

Kreativiteten och passionen fortsatte. I den 29:e minuten visade Hannes upp sin iskalla kyla när han utökade ledningen till 2-1. Laget hade fullständig kontroll. Men som i varje storslagen strid blev det en kamp av uthållighet och ork.

 

Skador och trötthet trängde sig på, men spelarna stod starka. I den 34:e minuten kvitterade ÖFC från straffpunkten. Spänningen var olidlig, och efter slutsignalen stod det 2–2. Straffar blev avgörande.

 

Precis som två tungviktare i en boxningsmatch skickade vi fram våra bästa straffläggare. Efter den femte straffen stod det 5–6 till ÖFC, som därmed tog hem guldet. En känslosam avslutning på ett år fyllt av utmaningar och prestationer.

 

Trots resultatet är vi stolta över våra spelare. Denna resa har varit en läroprocess, och varje stund på planen har varit en del av vår historia. Vi tar med oss lärdomar, erfarenheter och passionen för att återvända nästa år redo att erövra tronen. Ett stort grattis till ÖFC för en välförtjänt seger – en inspirerande prestation som ger oss bränsle för framtida äventyr! 🏆⚽💪

Häftig Semifinal mellan Hammarby IF Futsal och Uddevalla Slutade Oavgjort 6-6 – Besegrade Udde
2024-02-25 12:51
Foto: EnkelP Media

Semifinalen inleddes med en imponerande start från Hammarby IF Futsal (P19) mot Uddevalla. Redan i den tredje minuten skapades ett friläge som var nära att bli mål. I det fjärde minuten sätter Andrej Jekic bollen i nätet efter en passning från Emad Adel Ali Qasem, och det står 1-0. David Vasquez Cabrera utökar målskyttet med sitt mål i den nionde minuten efter en liknande prestation från Emad. Andrej Jekic fortsätter att leverera och gör sitt andra mål med en assist från Emad Adel Ali Qasem. Borås reducerar, och halvtidsresultatet är 4-2 till Hammarby.

 

Andra halvlek blir turbulent, och Uddevalla utnyttjar svängningarna för att ta ledningen med 5-4 vid den 33:e minuten. Andrej Jekic reducerar igen med sitt fjärde mål i den 39:e minuten, vilket leder till en 6-6-ställning när matchen slutar. Där vi vinner med 11-9 efter den femte straffen slagen av Hannes Blomqvist.

 

Alla spelare gör en fantastisk insats, men särskilda eloger går till Andrej Jekic för sina fyra mål och en straffmål, Andrés Cespedes för sitt försvarsspel, Emad Adel Ali Qasem för sina fem assist och ett mål (samt att han låg bakom tilldelningen av en långstraff), samt Akam Maolod som gör fantastiska räddningar i avgörande lägen, inklusive den fjärde straffen.

 

Målskyttar:

Andrej Jekic: ⚽⚽⚽⚽

David Vasquez Cabrera: ⚽

Ibrahim Ahmed Ibrahimelfars: ⚽

 

Med denna imponerande prestation är Hammarby IF Futsal (P19) nu klara för finalen! 🎉⚽💚

Andrej Delar Med Sig av Sin Resa inför Final Four: En Närmare Titt Bakom Kulissen
2024-02-22 22:55

I en grym intervju ger jag er en liten inblick i hur jag känner inför Final Four-turneringen i Borås den 25 februari. Här är några djupdykningar i mina svar:

 

Leder Skytteligan med Stolthet: Att toppa skytteligan i vårt grymma lag känns verkligen fantastiskt. Målen är ju en gemensam insats, grabbarna runt omkring mig ser till att jag hamnar i rätt läge. Tränarna har också varit avgörande för att hjälpa mig med min positionering på planen.

 

Lagets Speciella Band: Vi är som en familj utanför futsalen, och det smittar av sig på planen. Känslorna spelar en viktig roll för att ta oss till nästa nivå. Ibland behöver någon rycka upp oss när det svajar, och det har hänt att jag fått äran att vara den personen.

 

Mentala Förberedelser inför Final Four: Jag försöker hålla förväntningarna i schack. Även om jag tror starkt på att vi kommer att vinna allt, är det bäst för nerverna att inte gå in med för stora förhoppningar.

 

Mål och Manifesterade Förväntningar: Jag har från början sagt att vårt mål är att vinna allt, och jag hoppas att min övertygelse har smittat av sig på laget tillräckligt för att ta oss dit vi vill.

 

Minnesvärda Ögonblick från Säsongen: För mig var det riktigt kul att göra många mål i matcherna mot ÖSK och Norrköping. Att kombinera det med seger gör det extra minnesvärt.

 

Teamworkets Betydelse: Samarbetet med lagkamraterna är starkt. Det finns en öppenhet där vi vågar prata om allt, även de lite obekväma sakerna, vilket gör att vi hela tiden blir bättre.

 

Rollen som Ledare: Jag ser inte mig själv som någon hög och mäktig ledare, men om jag känner att laget inte är på topp, tvekar jag inte att säga till och försöka väcka upp oss.

 

Tränarteamets Inverkan: Tränarna har verkligen betytt mycket för vår utveckling. Jag minns själv när jag började som futsalspelare och kände mig lite förvirrad, men det har verkligen förbättrats mycket genom deras vägledning.

 

Förväntningar inför Final Four: Det jag ser mest fram emot är att se hur vårt lag kommer att prestera när det verkligen gäller. Om vi håller huvudet kallt tror jag verkligen att SM-guldet är vårt. Så nu är det bara att tagga till och njuta av resan!

 

Så där har ni det, en liten inblick i mina tankar och känslor inför den stundande Final Four-turneringen. Vi har ett fantastiskt lag, och jag känner mig privilegierad att vara en del av det. Vi siktar högt, men med fötterna på jorden.

Killarna säkrar finalplats efter övertygande bortaseger mot Norrköping
2024-02-10 16:17

I en intensiv match i Fastighetsteknikshallen i Norrköping inledde Hammarby IF Futsal (P19) starkt och tog ledningen tidigt. Trots några svängningar och diskussioner med domarna under första halvlek lyckades laget kontrollera matchen och gå till halvtidsvila med en ledning på 4-2.

 

Inför andra halvlek ändrade vi vår matchplan, men en matchplan är endast så bra som den utförs, och våra spelare vet verkligen hur man följer instruktioner. Spelarna dominerade från start till slut och säkrade en imponerande 11-4-seger.

 

En särskild eloge till Ibbe för en fantastisk träningsvecka som speglades i hans prestation både offensivt och defensivt under matchen.

 

Målskyttar:

David Vasquez Cabrera: ⚽⚽⚽

Ibrahim Ahmed Ibrahimelfars: ⚽⚽

Mohamed-Anas Mahamoud: ⚽⚽

Hannes Blomqvist: ⚽

Sahijveer Singh: ⚽

Andrés Cespedes: ⚽

Alexander Zachariadis Sandback: ⚽

 

Med dessa mål säkrade killarna en plats i Final 4, som kommer att äga rum i Borås den 25:e februari. En imponerande prestation och ett steg närmare mästerskapet.

Förberedelser Inför Mötet med Norrköping: Intervju med vår Lagkapten Alexander Z.
2024-02-07 22:26

Inför den kommande matchen mot Norrköping har vi haft möjligheten att ta del några tankar från lagets lagkapten Alexander Z:s förväntningar, strategier och förberedelser. Här är en sammanfattning av hans perspektiv på det kommande mötet:

 

Fråga: Vad vet du om Norrköping som lag och deras spelstil?

Alexander Z: Norrköping är verkligen ett tufft lag, speciellt när de spelar på sin hemmaplan. De har några riktigt skickliga individuella spelare. Vi måste vara extra vakna i försvaret mot dem, särskilt eftersom de har en tendens att använda långbollar från målvakten och snabba omställningar.

 

Fråga: Vilka förväntningar har du inför matchen mot Norrköping?

Alexander Z: Förväntningarna är höga. Norrköping måste vinna för att ha chans att gå vidare till slutspelet, så vi förutser en tuff match. Å andra sidan kan vi säkra en slutspelsplats genom att åtminstone ta en poäng mot dem, men naturligtvis strävar vi efter tre poäng.

 

Fråga: Hur förbereder du dig personligen inför en match?

Alexander Z: Personligen fokuserar jag mycket på förberedelserna. Vi har haft specifika träningspass och taktiska övningar inför matchen. Det är viktigt att känna att vår träningsvecka har varit bra.

 

Fråga: Finns det några specifika taktiska strategier eller spelplaner ni har diskuterat inför mötet med Norrköping?

Alexander Z: Absolut, vi har gått igenom några taktiska strategier för att hantera deras spelstil. Utan att avslöja för mycket är vi beredda att anpassa vår spelplan beroende på hur matchen utvecklas.

 

Fråga: Hur håller du dig mentalt fokuserad inför en viktig match som denna?

Alexander Z: Jag försöker undvika onödig nervositet. Efter så många matcher känner jag mig inte längre så nervös. Mitt huvudfokus ligger på att göra en bra insats på planen och bidra till lagets seger.

 

Fråga: Vad är din rutin på matchdagen?

Alexander Z: Jag har en specifik rutin för matchdagen för att vara fysiskt och mentalt redo. Att vara i toppform är särskilt viktigt när vi spelar på bortaplan och möter ett hemmalag som kan känna sig extra starkt.

 

Fråga: Finns det några specifika saker du tror kan vara utmanande i matchen mot Norrköping?

Alexander Z: Vi förväntar oss att det blir utmanande, speciellt med tanke på att Norrköping behöver vinna. Att hantera deras intensiva spelstil och vara redo för oväntade situationer kommer att vara nyckelfaktorer under matchen.

 

Fråga: Hur tränar ni på att förbättra samarbetet och kommunikationen i laget?

Alexander Z: Efter den senaste matchen har vi pratat mycket om att ha en positiv attityd på planen och stötta varandra, särskilt efter misstag. Vi tror att det kan skapa en starkare lagdynamik och hjälpa oss att prestera bättre som ett lag.

 

Fråga: Vilka personliga och lagmål har du för den här matchen?

Alexander Z: Målet är definitivt att få tre poäng och avancera till slutspelet. Personligen skulle det vara skönt att bidra med några poäng, men det viktigaste är lagets framgång. Om det är mål eller assist spelar inte så stor roll för mig.

 

Nu önskar vi Z och P19 stort lycka till i matchen mot Norrköping!

2024-02-06 19:58

Målrik Match mellan Hammarby IF Futsal (P19) och Örebro SK Fotbollsklubb!

 

Det första mötet för Hammarby IF Futsal (P19) på hemmaplan för år 2024 ägde rum mot Örebro SK Fotbollsklubb i Skanskkvarnhallen. Det blev en intensiv och målrik match där båda lagen visade upp sitt offensiva spel.

 

Andrey öppnade målskyttet för Hammarby med ett tidigt mål efter 9 minuter. Matchen var präglad av snabba svängningar, där hela 13 mål gjordes och momentum svajade både till Örebros och Hammarbys fördel.

Matcher följer:

 • 1-0 (10) Andrej Jekic: Andrey satte tonen med det första målet för Hammarby.

 • 1-1 (9) Emrah Zehic: Örebro svarade snabbt med en kvittering.

 • 1-2 (14) Yousef Al-Jaddah: Örebro tog ledningen igen.

 • 2-3 (18) Yousef Al-Jaddah: Örebros övertag ökade.

 • 3-3 (22) Nassim Mohammed Ali: Hammarby kämpade tillbaka och utjämnade.

 • 4-3 (26) Andrej Jekic: Hammarby tog åter ledningen.

 • 5-3 (28) Andrej Jekic: Målskyttet fortsatte för Hammarby.

 • 6-3 (31) André David Vestergren: Hammarby stärkte sin position ytterligare.

 • 6-4 (35) Leon Yesil: Örebro reducerade.

 • 7-4 (38) Emad Adel Ali Qasem: Hammarby ökade återigen ledningen.

 • 7-5 (39) Nya Lin Htet: Örebro gav inte upp.

 • 7-6 (31) Samiullah Noorzai: Matchen avslutades med ett mål från Örebro, men Hammarby behöll ledningen och säkrade segern.

En fantastisk prestation av Hammarby IF Futsal (P19) där laget visade beslutsamhet och kämparglöd. Målen fördelades över flera spelare, vilket visar på lagets styrka och mångsidighet. En seger som ger laget en positiv start på det nya året.

Tuff Start för Hammarby IF Futsal Mot Serieledarna Örebro Futsalklubb
2024-01-23 00:35

Det nya året inleddes med en utmanande match för Hammarby IF Futsal (P19) mot serieledarna Örebro Futsalklubb i Örebro. Första halvleken var långt ifrån optimal för Hammarby, där killarna verkade förvirrade och inte spelade som ett samspelt lag. Det ledde till att Örebro Futsalklubb tog ledningen redan åtta minuter in i matchen. Killarna var försiktiga i duellerna och verkade nästan tveksamma att ta initiativ till att erövra bollen.

 

I halvtid tog killarna till sig av situationen och peppade varandra positivt. Efter en tydlig genomgång av vad som behövde förbättras gick spelarna in i andra halvlek med en aggressiv inställning. De spelade för varandra, tog rätt löpningar och visade ökad beslutsamhet. Detta resulterade i att Örebro Futsalklubb drog på sig fem frisparkar redan inom de första fem minuterna av den andra halvleken.

 

Ju längre matchen fortskred, desto mer tog Hammarby över spelet. Trots flera ribbträffar och målchanser lyckades de inte få bollen i mål. Trots en fantastisk andra halvlek räckte det tyvärr inte hela vägen, vilket innebär att Örebro Futsalklubb drar ifrån lite i tabellen. Nu står Hammarby inför en utmaning där varje kommande match är avgörande för att ha en chans att gå vidare till final four. Laget kommer behöva fokusera på att omvandla den förbättrade andra halvleken till framgångsrika matcher framöver.

Avslut på Höstsessionen: Hammarby IF Futsal (P19) Mot FC Real Internacional
2024-01-23 00:23

I den sista matchen för säsongen och det gångna året 2023 stod Hammarby IF Futsal (P19) emot FC Real Internacional. Med jotti, tränaren för A-laget, som gästtränare för dagen hade killarna fått en extra boost av inspiration och kunskap inför den utmanande matchen.

 

Veckan innan hade de noggrant tränat med jotti för att förbereda sig på bästa sätt.

Matchen inleddes starkt av Hammarby när Alexander Zachariadis Sandback satte ett tidigt spelmål och Mohamed-Anas Mahamoud utökade ledningen till 2-0. Sahijveer Singh bidrog sedan till det imponerande målskyttet och ökade ledningen till 3-0.

 

FC Real Internacional svarade med en reducering genom Mille Bengtsson, vilket förkortade Hammarbys ledning till 3-1. Trots detta fortsatte Hammarby att dominera.

 

David Vasquez Cabrera och Ahmed Rashid ökade ledningen genom två på varandra följande mål, och Ahmed Rashid fortsatte att imponera genom att göra ytterligare ett mål och öka ledningen till 6-1.

 

Matchen avslutades på ett imponerande sätt när Andrej Jekic gjorde mål och säkrade en överväldigande seger med 7-1 för Hammarby IF Futsal (P19).

 

Det var en match präglad av intensivt spel och välplacerade mål från Hammarbys sida. Trots de utmanande förhållandena med FC Real Internacionals starka spelare visade Hammarbys laganda och skicklighet att vara avgörande. Laget avslutar året med en positiv känsla och ser nu fram emot att återvända efter julledigheten för att möta nya utmaningar och målsättningar.

 

Målskyttar för Hammarby IF Futsal (P19) ⚽:

 • Alexander Zachariadis Sandback: ⚽
 • Mohamed-Anas Mahamoud: ⚽
 • Sahijveer Singh: ⚽
 • David Vasquez Cabrera: ⚽
 • Ahmed Rashid: ⚽⚽
 • Andrej Jekic: ⚽
Spännande Mötet Mellan Hammarby IF Futsal (P19) och Norrköping Futsalklubb
2024-01-23 00:17

I en intensiv match som utspelade sig på hemmaplan i Eriksdalshallen, ställdes Hammarby IF Futsal P19 mot Norrköping Futsalklubb. Den första halvleken präglades av en jämn kamp där båda lagen visade upp såväl offensiva som defensiva färdigheter.

 

Matchen var en tät duell där båda sidor kämpade för övertaget.

I den andra halvleken intensifierade Hammarby spelet och fokuserade på sina egna prestationer, vilket ledde till att de tog kommandot över matchen och ökade antalet mål.

Spänningen och energin var på topp när lagen kämpade för att säkra segern.

 

Mina Jousef öppnade målskyttet för Norrköping Futsalklubb med ett tidigt spelmål, men snabbt svarade David Vasquez Cabrera för Hammarby och kvitterade till 1-1. Emad Adel Ali Qasem och Andrej Jekic fortsatte att utöka Hammarbys ledning till 3-1, men Mina Jousef reducerade för Norrköping till 3-2.

 

Alexander Zachariadis Sandback ökade försprånget för Hammarby till 4-2, och laget fortsatte att pressa för att säkra segern. Nassim Mohammed Ali och Andrej Jekic imponerade genom att göra mål och stärkte Hammarbys grepp om matchen.

 

Ibrahim Ahmed Ibrahimelfars ökade ledningen ytterligare till 7-3, och trots Norrköpings försök att kämpa tillbaka, behöll Hammarby kontrollen. Jonathan Yakoub och Aleksandar Azizovic lyckades göra mål för Norrköping, men Hammarby avslutade matchen med stil.

 

I slutskedet visade Nassim Mohammed Ali och Andrej Jekic upp sin skicklighet genom att sätta varsitt frisparksmål direkt i mål, vilket cementerade en övertygande seger för Hammarby med 9-4.

 

Matchen var inte bara en imponerande uppvisning av mål och skicklighet utan även en demonstration av disciplin och fokus från Hammarby IF Futsal (P19). Laget avslutade matchen med en stark känsla av triumf.

 

Målskyttar för Hammarby IF Futsal (P19) ⚽:

 • David Vasquez Cabrera: ⚽
 • Emad Adel Ali Qasem: ⚽
 • Andrej Jekic: ⚽⚽⚽
 • Alexander Zachariadis Sandback: ⚽
 • Nassim Mohammed Ali: ⚽⚽
 • Ibrahim Ahmed Ibrahimelfars: ⚽