SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Huski Chocolate blir huvudpartner för hela Hammarby Fotboll
2021-02-24 16:49
Det är nu officiellt att Huski Chocolate blir huvudsponsor till hela Hammarby Fotboll. Precis som för damlaget kommer således Huski Chocolate pryda framsidan av matchtröjan för även herrarna och våra ungdomslag fyra år framåt.
– Vi vill vara med på resan och bidra till att Hammarby Fotboll fortsatt är och blir en vinnare på alla plan, säger Huski Chocolates vd Linus Wessman.

I september förra året presenterades Huski Chocolate som ny huvudsponsor till Hammarby Fotbolls damlag. I samband med det skrev Huski Chocolate och Hammarby också under det avtal som blir officiellt i dag – att Huski Chocolate blir tröjsponsor till Hammarby Fotbolls samtliga lag.

 

Samarbetet är troligen det största och mest omfattande samarbetsavtal som ingåtts i svensk klubblagsfotboll. När Hammarbys herrlag inleder gruppspelet i Svenska Cupen nu på lördag blir det premiär för årets nya matchtröja, med Huski Chocolate på bröstet.


Huski Chocolates vd Linus Wessman om samarbetet:
– För oss var beslutet att ingå i ett samarbete med Hammarby Fotboll ganska självklart och givet. Vi, precis som Hammarby, har som mål att bli störst och bäst i Norden och i den ambitionen och i det arbetet är Hammarby Fotboll den perfekta samarbetspartnern för oss. I och kring Huski Chocolate finns det starka och långsiktiga investerare som också ser stora fördelar och möjligheter i ett samarbete med klubben. Vi och Hammarby Fotboll delar samma driv och ambition. Vi vill stödja Bajen i allt fint de gör med ungdomsfotbollen på flick- och pojksidan samt inom sitt sociala hållbarhetprojekt Samhällsmatchen, säger Wessman.

 

Hammarby Fotbolls vd Henrik Kindlund ser avtalet som ett mycket viktigt tillskott till klubbens fortsatta satsning och etablering i den absoluta toppen.
– Vi ser det som en självklarhet att Hammarby Fotboll framåt alltid ska tävla i toppskiktet i landets högsta serier på både dam- och herrsidan. Det ekonomiska tillskott som detta partnerskap innebär kommer ge oss förutsättningar och det bränsle vi behöver för att fortsätta vår resa mot toppen på bästa sätt, säger Kindlund.

 

Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist gläds åt det nya utvidgade samarbetet.
– Efter en säsong som på många sätt varit väldigt utmanande och speciell känns det självklart extra roligt att kunna presentera en ny stor och viktig huvudsponsor till hela klubben. Huski Chocolate har dessutom valt att göra en långsiktig satsning, som kommer att göra stor skillnad för hela vår verksamhet. Företaget kommer att synas och aktiveras kraftfullt tillsammans med oss, sida vid sida, under de närmaste fyra åren och det finns alla förutsättningar för att vårt samarbete blir längre än så. En detalj, men nog så viktig att nämna, är att Huski Chocolate har gått oss till mötes och varit välvilliga att anpassa loggan på dräkten till klubbens färger för att på bästa sätt harmonisera med våra olika matchtröjor. Vi är så klart både glada och stolta över att de valt att bli partner till Hammarby Fotboll och vi ser fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete, säger Patrik Blomquist.

 

– Vi är så klart mycket glada över att vi med gemensamma krafter nått denna överenskommelse med Hammarby Fotboll. Vi etablerar nu ett omfattande samarbete genom att vi tar rollen som huvudsponsor till hela klubben. Vi vill vara med och vara en stark aktör som hjälper till att stärka Hammarbys arbete med ungdomsfotbollen och klubbens fortsatta satsning mot toppen av Dam- och Herrallsvenskan. Vi är ett företag som drivs av en härlig nybyggaranda med drivna entreprenörer. Vår företagskultur kännetecknas av en stark vilja att våga vinna som gör att vi både vill och vågar satsa för att ta oss till de största scenerna. Hammarby Fotboll kändes definitivt som den bästa och mest relevanta partnern för oss, säger Jon Sten, försäljningschef på Huski Chocolate.


Om Huski Chocolate

 

Huski Chocolate är ett svenskt företag som grundades 2012 och tillverkar och säljer varm och kall chokladdryck i ett växande antal länder världen över. Huski Chocolate innehåller ingredienser av högsta kvalitet och företaget har dessutom utvecklat och lanserat en proteinförstärkt chokladdryck som kommer att finnas tillgänglig för spelarna i samband med träning och match. Huski Chocolate är ett internationellt varumärke och är bland annat stor sponsor inom motorsport, inte minst inom Formel 1, och de är även huvudpartner till engelska klubben Millwall FC sedan några år tillbaka. Här på hemmaplan är Huski Chocolate sedan tidigare stolt huvudsponsor till Hammarby Bandy.

 

Läs mer på deras hemsida: www.huskichocolate.com.


Nyhetsarkiv
HAMMARBYDAGEN 20242024-01-30 16:48
Tematräning Fas 12023-10-04 20:29
2023-10-02 21:31
HAMMARBY FLICKCAMP2023-05-08 10:45