SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P2010-22

Om ossVi är Hammarby p10 lag 22, en trupp med 17 killar varav flera varit med från starten. Typiskt för oss är mixen av hårt jobb och glimten i ögat.

 

Träningsnärvaron är hög och målet är att spela den roligaste fotbollen. Sportsligt tas det varje säsong stora kliv både som lag och individuellt. Grymt att få vara en del av. 

 

Matchar gör vi ofta, i seriespel såklart, men också träningsmatcher och cuper. Vårt team med ledare har mycket egen fotboll i bagaget.

 

Vi är tre tränare (Richard, Maria och Mange), en assisterande tränare (Johan), en fys-coach (Rachel) och två lagledare (Amira och Cattis).

 

TräningsmatcherUnder försäsongen tränar vi både fotboll och fys, spelar futsalserie och många träningsmatcher. Letar ni motstånd för stor 9v9 eller 11v11? Maila till Cattis på catharina@brandstrom.nu 

 

Inför 2024Vi söker ytterligare några killar för matchning i Sankt Erikscupen div 1 och har plats för både utespelare och MV. Föräldrar är välkomna att maila till Amira på miro400@hotmail.com så berättar vi mer om formatet för provträning.  

 

Vill du vara med och stötta oss? Killarna samlar på olika sätt in pengar till lagkassan för att kunna spela både nationella och internationella cuper. Vill du sponsra oss eller har en idé om samarbete, kontakta vår sponsorgrupp via Amira på miro400@hotmail.com

 

PS.

Följ gärna killarnas fotbollsäventyr på instagram @hammarby2010