SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby Akademi 2012

HAMMARBY AKADEMI P12 2022
 
Fleggard Super Cup 2022
2022-03-30 13:41

På fredag den 1 april har laget bjudits till Köpenhamn för att delta i Fleggard Super Cup 2022 som kommer att spelas på Gentofte Sportspark. I turneringen deltar totalt 33 lag från Danmark, Sverige, Norge, Polen och Schweiz. 

 

Bilder och videoklipp från detta kommer ni att kunna se på vår Instagram @hammarby_p12a

Matchcamp 25-27 februari
2022-02-24 14:57

Den 25-27 februari har laget bjudits ner av Gentofte Fotbold Akademi för att spela ett flertal matcher mot Danmarks främsta Akademilag på Gentofte Sportspark. Vi kommer att åka ner till Köpenhamn tillsammans med P10A, P11A och P13A där respektive lag ska delta i samma koncept och spela mot likvärdigt motstånd.

 

Bilder och videoklipp från detta kommer ni att kunna se på vår Instagram @hammarby_p12a

Super Six - Sammanfattning
2021-12-05 19:41

I fredags samlades laget på Stockholms centralstation tillsammans med P13A, P11A och P10A för att gemensamt resa till Köpenhamn.

 

Efter en drygt sex timmar lång resa kom lagen äntligen fram till Gentofte Sportspark dit vi bjudits in för att spela en varsin träningsmatch mot respektive ålderskull i Gentofte Fodbold Akademi. I snöblandat regn spelade vi mot ett intensivt Gentofte i hela 60 minuter och serverades därefter middag på anläggningen för att sedan ta oss vidare till Scandic Hvidovre där vi skulle bo.

 

På lördagen samlades spelare och ledare för frukost. Spelarna gjorde sig därefter i ordning för att spela fyra matcher på ett öppet fällt, fyllt av fotbollsplaner i anslutning till Bröndby Stadion. I den första matchen ställdes P12 mot Gentofte Fotbold Akademi igen och denna gång med mer energi. Det blev en intensiv fotbollsmatch mellan två spelskickliga lag. Kort därefter ställdes P12 mot AGF Aarhus och fick snabbt byta om till de gröna matchställen innan matchen kunde blåsas igång. I denna match fick vi se två duktiga lag tävla mot varandra om bollinnehav och målchanser. Efter två matcher med en knapp vila var det dags för den tredje matchen som skulle bli en mycket intressant match. Bröndby IF stod för motståndet och med ett enormt aggressivt och intensivt försvarsspel ställdes P12 inför den tuffaste uppgiften för denna helg. Till sist var det FC Nordsjälland som stod för motståndet i den fjärde och sista matchen under denna intensiva dag. Det blev en något svängig match där de bägge lagen fick kontrollera varsin halvlek.

 

Efter lunch och vila på hotellet begav vi oss återigen till Bröndby Stadion för att stötta P11A och P10A som spelade senare än oss samt för att äta middag. Spelarna sov gott den natten och idag, söndag, reste vi tillbaka till Stockholm.

 

Vi vill rikta ett stort tack till Bröndby IF, Gentofte Fotbold Akademi, AGF Aarhus och FC Nordsjälland för fantastiskt motstånd och proffsigt arrangemang. Vi ses igen i April när P12 återigen ska besöka Danmark men då för att delta i Fleggard Super Cup!

Super Six 3-5 december
2021-11-03 16:54

Den 3-5 december har laget bjudits ner av Gentofte Fotbold Akademi för att spela ett flertal matcher mot Danmarks främsta Akademilag på Bröndby IF:s anläggning. Vi kommer att åka ner till Köpenhamn tillsammans med P10A, P11A och P13A där respektive lag ska delta i samma koncept och spela mot likvärdigt motstånd.

 

Bilder och videoklipp från detta kommer ni att kunna se på vår Instagram @hammarby_p12a