SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
Hammarby IF FF P09-12

Tillsammans är vi Hammarby
Bakre raden: Oggy, Myhope, Filip, Harry. Mitten: Claudio, Oliver P, Wille, Malcolm, Olle. Främre raden: Charles, Cissi, Lawrent, Cevin, Dante, Benjamin. för komplett trupp: se flik "truppen"
Ambitionen
Då vi alltid gör vårt bästa, arbetar hårt och aldrig ger upp, blir vi alltid vinnare, även när resultaten inte går vår väg. I våra egna och våra supportrars ögon.
 
 
Kärleken

Kärleken och glädjen är grunden för allt i vår verksamhet. Glädjen att vara tillsammans och utvecklas inom och genom fotbollen. Vi förespråkar teknisk fotboll då vi vet att det är stimulerande och utvecklar individen, vilket skapar passion och glädje för fotbollen. En glädje som föder kärlek, kärlek till vår fotboll, kärlek till vårt lag, kärlek till vår klubb. En kärlek som förenar oss.

Citat: värdegrunder.
 
Rötterna Ambitionen Gemenskapen Respekten Kärleken
P2009-12 - en dag på museet
2021-10-20 23:20
Anita tävlar i BMX i Sydafrika

Hej lag 12!

Ni hänger väl med på höstens lagaktivitet?

Vi träffas på Idrottsmuseet, som tar emot oss för andra gången. Några i laget var med den första gången hösten 2019. Nu tar vi upp tråden igen för dessa spännande, roliga, aktiva och lärorika besök på museet.

Föräldrar är varmt välkomna att delta, det finns mycket att se i ordinarie utställningen. Eller varför inte passa på att ta en promenad på vackra Djurgården?

Spelarna kommer få se en film som ingår i en serie av 6 berättelser om barn som tar sin idrott på allvar, och vi får se hur deras individuella förutsättningar ser ut i deras hemstäder. Första filmen var från Norge. Denna gång tar vi ett stort kliv till Sydafrika för att lära känna Anita Zenani som deltar i  juniormästerskapet på BMX. Hon kommer från en sydafrikansk township och är enda tjejen i sin klubb.

Efter filmvisningen reflekterar vi över innehållet och Anitas berättelse. 
Sedan är det dags att pröva utmaningarna i sportlab.

Det kommer finnas tid för fika/lättare lunch i museets servering.
Entré, film och sportlab är gratis.