SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
P2011- 5

Välkommen till Hammarbys Pojkar 2011 lag 5
Samling inför träning!
Vi tränar på tisdagar på Kärrtorps IP. Vi har fokus på att ha så mycket roligt som möjligt med bollen under vår träningstimme tillsammans. Vi kommer att träna utomhus på Kärrtorps IP  fr.o.m första veckan i april (4/4) tisdagar 16:30 - 17:45. Lördagar fr.o.m 22 april spelar vi bajenligan. Vi har sommaruppehåll fr.o.m 11 juni - 13 augusti. 

Just nu är pojkarnas favoritövningar väldigt varierande. Vi har märkt att killarna gillar omväxling, så vi försöker ha flera kortare övningar/lekar under träningen.

Väl mött på nästa träning!

Bajenfoldern - Inför Bajenligan 2017
2017-02-12 16:15

Daniel har skapat en informationsfolder om bajenligan, om regler, information och tips


Nu är foldern ”Tillsammans är vi BAJENLIGAN” färdigställd. 
”Tillsammans är vi BAJENLIGAN” är ett informations- samt utbildningsmaterial tillägnat ledare och föräldrar i åldergrupp 2010-2011. 
”Tillsammans är vi BAJENLIGAN” kommer jag lämna ut i ett inplastat format A4 (ett per grupp) inför årets upplaga av Bajenligan, detta med tanke på att det regnar ibland ….
I övrigt kommer jag dela ut pappersupplagan A5 till samtliga föräldrar. Pappersupplagan som har samma innehåll som de inplastade delar jag ut personligen med start den 1 april då vi tränar utomhus för första gången i år.  Min målsättning är at samtliga ledare och föräldrar ska ta del och efterleva innehållet i ”Tillsammans är vi BAJENLIGAN”. För barnen är det viktigt med bl.a. rättvisan inom strukturer samt regler.


Du hittar foldern bland våra dokument - 

http://sportadmin.se/hemsida/dokument/?ID=143336

 

Kort om kommande säsong 2017
2017-01-26 22:12
Vi kommer att träna utomhus på Hammarbyhöjdens IP  fr.o.m första veckan i april troligtvis måndagar 17:45 - 19:00. Lördagen den 1 april kommer vi att ha första utomhusträningen på Hammarbyhöjden. Lördagar fr.o.m 22 april spelar vi i bajenligan. Vi har sommaruppehåll fr.o.m 11 juni - 13 augusti. 

BAJENLIGAN
Bajenligan är interna matcher mot andra bajenlag i samma årgång. Vi ger inga direktiv till barnen. Här möts barn, föräldrar och ledare. Det spelas matcher varje lördag mellan 9-16. En match per dag, oftast. Första matchen är 23 april.

*Domare kallas matchledare, 2 st per match, vardera lag. De ska stötta barnen. Bör ej vara ledare. Vi har pipa och väst samt instruktionsblad är målet att ta fram. 
* Matchtid - 20 min * 2
* 5 manna (hemma laget har första tjing på färg på tröjor)
* Inga resultat eller tabeller
*Första fri, när målvakt tar upp bollen, eller boll utanför linjen,
*Inspark istället för inkast

Föräldragrupp - Kassa
* Laget har 4000 kr i presentkort på Intersport
* Finns idéer om hur sköta lagkassa så tas de tacksamt emot
* Finns idéer om föräldragrupp för praktiska saker runt omkring är det också uppskattat
* Om någon intresserad av att sponsra, kontakta någon av ledarna

Vi ledare kommer att utvärdera SLACK som kommunikationskanal. Om du idag använder SLACK kan vi bjuda in dig. Slack är det mest lättanvända och mest praktiska verktyget idag för enkel kommunikation. Vi vill hålla nere så mycket admin som möjligt och vår tes är att SLACK gör det avsevärt enklare för alla.
Inomhus säsongen närmar sig
2016-10-15 11:16
Vi kommer att träna på söndagar klockan 13 - 14 på söndagar i Björhagens skola
1300-1400 (Vä) 2011 : 5

 Lag födda 2011 avslutar vecka 42 (vecka 43 och 44 ingen träning) ; 

Vi är tillbaka och tränar vecka 45. Så den 13 november har vi vår första inomhusträning.

Upprepar information om lagaktiviteten den 23:e oktober.
"Vid den Allsvenska matchen Hammarby mot Elfsborg söndagen den 23:e oktober KL 17:30, kommer vi som lag att kunna boka biljetter till matchen. Så här är en kallelse för att deltaga.
Så när du bokar så räknar vi med en spelare med förälder, så två biljetter.
Vi samlas 17:05 utanför ingång A på Tele2 arena."

/Mattias


Barn <-> Ledare <-> Föräldrar <-> Hammarby
2016-05-23 21:34
Nu har vi tillsammans genomfört fem träningar. Fokus under våra första träningar har varit att lära känna varandra samt att arbeta med att för våra barn utöka eller hitta  ett intresse för fotboll.

Vi arbetar vidare med att bygga relationer mellan klubben – barn – ledare – föräldrar – klubben

En utmaning vi som ledare märkt är att från barnen hålla i uppmärksamheten samtidigt som de ska tycka det är roligt. Vi har provat övningar och lekar som fungerar bra, samt en del som fungerar mindre bra. Vi är i en ständig process att lära oss inom ett område som vi gillar vilket gör det här så intressant och roligt på samma gång.

Nu är det tre träningar kvar. Sista träningen för oss är den 7:e juni.
Vi börjar igen efter sommaren den 16:e augusti, vecka 33.