SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Hammarby Fotboll är en av Skandinaviens största och bästa klubbar med en lång historik och en stark tradition och kultur som engagerar många människor. Akademins uppdrag är att, från pojklagen genom ungdomslagen och via juniorlagen, ge spelarna bästa möjliga förutsättningar att antingen ta en plats i klubbens A-lag eller att spela professionell fotboll i annan miljö.


Som en följd av seniorlagets serietillhörighet, klubbens varumärke och dess förankring på Södermalm och i Söderort – där Akademin har sina rötter och primära upptagningsområde – söker sig många av de mest talangfulla och ambitiösa spelarna till Hammarby Akademi. Därmed skapas en mix utav människor som kommer från väldigt olika bakgrunder, platser och förutsättningar.


Med så många talangfulla spelare inom Akademin är det vår skyldighet att ha en spelarutbildning av absolut högsta klass med målet att maximera spelarnas potential och hjälpa dem att nå sina drömmar. 

 

Varje år hör hundratals spelare av sig med intresse att få möjligheten att börja spela i Akademin. Därför arrangerar vi öppna provspelsträningar ett fåtal tillfällen under en säsong. Är du intresserad av att delta i en öppen provspelsträning för att få prova på Akademins träningsinnehåll eller vill du börja spela i Akademin?  

 

Anmäl ditt intresse här