SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Välkomna till HTFF P2009A officiella hemsida

Här kan ni följa vår resa. Vi uppdaterar sidan med kalender, bilder från matcher och cuper med mera.

Följ gärna vår instagram: https://www.instagram.com/htff_p09a/

2022-02-18 13:47
https://sponsor.me/HammarbyTFFP09A

HTFF P09A söker sponsorer! 😍
Vi planerar flera aktiviteter under året (cuper, läger och internationella turneringar ”Madrid football Cup” där vi möter stora Europiska lag bl.a. Real Madrid, Barcelona, PSG...) vilket gör att vi kommer behöva stöttning av grymma sponsorer!

Är du/ni intresserade av att vara vår nästa sponsor? Hör av er till oss gärna via mejl: htff.p09@gmail.com så kan vi presentera våra sponsorpaket :) 

Kan du/ni inte sponsra men vill ändå bidra med en liten slant för att hjälpa grabbarna nå sina drömmar, gå in gärna på länken nedan och stötta oss, alla bidrag uppskattas! 💚🤍

https://sponsor.me/HammarbyTFFP09A 

Sponsringspaket 2022
2021-11-10 20:05

Planeringen för säsöngen 2022 pågår för fullt!

Vi söker sponsorer som vill hänga med på vår nystartade resa, är ni intresserade av att veta mer kontakta oss gärna via mejl: htff.p09@gmail.com

Vi skickar gärna en powerpoint presentation med mer information om laget och vilka sponsringspaket vi erbjuder inför säsöngen mm.

Tvecka inte att höra av er vid eventuella frågor eller funderingar! 

HTFF P09A