SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
F2012- 3

Välkommen till F12.3

Hammarby F2012.3 består av 27 tjejer.

 

Vi bedriver en breddverksamhet med en hög sportslig ambition. Vi vill kunna tillhandahålla en verksamhet som gör att alla känner lust och inspiration att komma till träningar och matcher oavsett nivå och vi har en hög närvaro på träningar.

 

Vi deltar i St Erikscupen på flera nivåer. Svår, Medel och Lätt för att kunna erbjuda så bra möjligheter till samtliga spelare utefter deras utveckling och behov. Vi deltar även i utvalda cuper samt träningsmatcher på olika nivåer för att hitta rätt utmaning samt har regelbundna teknikträningar utöver ordinarie träning samt annan fysisk träning en gång i månaden.

 

Våra träningar präglas både av grundläggande fotbollsfärdigheter samt matchliknande övningar efter Bajenmodellens utbildningsplan.

 

Vi tar fortsatt in spelare i laget och har idag ingen fast målvakt så är det någon som vill spela målvakt finns det möjlighet hos oss att få delta i många matcher och mota många skott. Målvaktsträning får man genom Aysa hos oss.

 

Så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt!