SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Vill du spela för Hammarby Flickakademi?

Kul att du är intresserad av att spela för Hammarby Fotboll.

 

För spelare födda 2013 gäller informationen som finns längre ned på sidan.

 

Spelare födda 2008-2012

Innan du anmäler dig för provspel i Hammarby Fotbolls akademiverksamheten behöver du meddela din nuvarande klubb att du kommer söka provspel i Hammarby.

Tillhör du ett lag i utvecklingsblocket inom Hammarby börjar du med att meddela ditt nuvarande lag.

 

Provspel erbjuds vid läge som passar din nuvarande klubb och Hammarbys verksamhet.

 

Anmäl dig här

 

Spelare födda 2004-2007

För dig som är född 2004-2007 anmäler du intresse via mail till akademichef Magnus Bodsgård. Innan du mailar ska du först prata med din nuvarande klubb om att du kommer att anmäla intresse för att spela för Hammarby.

 

I mailet önskar vi att du uppger att du pratat med nuvarande klubb samt vilken klubben är och vem du pratat med inom klubben. Du ska också beskriva dig själv som fotbollsspelare och vilken position som är din primära position samt vilka ambitioner du har med din fotboll.

 

Mailet skickas till:

magnus.bodsgard@hammarbyungdom.se

 

Information spelare födda 2013

Hösten 2022 håller vi öppna träningar för flickor födda 2013 och efter det kommer vi att starta upp ett akademilag för ålderskullen.

 

De öppna träningarna är öppna för alla spelare födda 2013 oavsett vilken klubb du som spelare tillhör idag, före träningen behöver du som inte redan tillhör Hammarby att meddela din förening att du avser att gå på de öppna träningarna. Spelare som redan tillhör Hammarby behöver inte meddela sitt lag då det sköts centralt.

 

De öppna träningarna kommer att hållas på Hammarby IP (Kanalplan) 17/10 och 20/10 och hålls av tränare från flickaakademin.

 

Anmälan till Öppna träningar för tjejer födda 2013