SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM

Divisionering för Mälarserien 2023
2023-05-08 11:43
Vinst mot Roslagen med 4-0 i årets första match

Hammarby - Roslagen 4-0

Vi började matchen lite försiktigt, men efter första målet släppte det och vi kunde spela med stort självförtroende. Chanser fanns det gott om och matchen slutade 4-0 till oss. 

 

Hammarby - AIK 1-4

Med respekt för ett derby så var vi något tveksamma i vissa lägen, men kämpade på bra. De hade några bra skyttar som, med lite tur, fick in ett par bollar på långskott. Vi gör ett mål och skapar chanser men hade inte turen på vår sida denna dag. Trots siffrorna så var det en jämn och spännande match.

 

Hammarby - Järla 1-2

Nu gällde det vinna eller försvinna denna dag. Samma här, de får in 2 mål i början. Vi kämpar på och gör 1-2. Sen radar vi upp chanser men bollen letar sig utanför stolpen flera gånger.

 

Sammanfattning

Vi gör en bra kämparinsats och spelar stundtals riktigt rolig och bra fotboll, trots att vi inte hunnit träna mer än ett par gånger. Nu ser jag fram emot kommande matchdagar och eventuella cuper.

 

Ni är grymma! Gooooooo Bajen!!

 

Vid tangentbordet, Tränare Kenta