SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF FF
UNGDOM
F2017- 5

Inomhusträning - Utdrag ur mail från DANIEL ENGSTRÖM SPORTCHEF / CHEFSTRÄNARE KNATTEFOTBOLL
2022-10-14 10:12

Hej!

Nästa vecka är sista tillfället för utomhusträningen. Vecka 45 startar inomhusträningen. Här nedan ges praktisk information inför att lagets inomhusträning startar.


Skor vid inomhusträningen
Golven är av laminat och därigenom tillåts inga dobbskor (fotbollskor med dobbar). Vid inomhusträningen används endast skor för inomhusaktiviteter

Inga medföljande vuxna och/eller syskon inne i träningslokalen
Vid inomhusträningen tillåts ej föräldrar, syskon m.fl. att vara med inne i gymnastiksalen. Träningslokalen är enkom till för lagets ledare och spelare.
En av anledningarna är att träningslokalerna är för små för att vuxna och/eller syskon ska befinna sig där. Det blir rörigt. Lokalen är lagom stora för skapa en bra träning för lagets spelare och ledare. En annan anledning är att du som ledare ska ges möjlighet till en bra kontakt med barnen under träningen, vilket gynnar barnen i träningen.
Samtliga spelare ska sedvanligt ha en vuxen på plats vid träningen, dock får dem vara i omklädningsrummet och inte inne i träningslokalen.

 

Här nedan ges information om de lokaler där våra lag inom årsgrupp 2017 tränar under vintern.

 

ERIKSDALSSKOLANS GYMNASTIKSALAR (ej att förväxlas med Eriksdalshallen där det spelas handboll mm).
Gymnastikbyggnaden som innefattar totalt fyra salar (1, 2, 3 och 4) ligger fristående på skolgården.
Entrédörrar finns på båda långsidorna av gymnastikbyggnaden (gula pilar). Blippa accesskortet vid entrédörren, du får grönt ljus och kan öppna dörren. Blippa även kortet vid dörren in till salen, inne i trapphuset. Tänk på att träna i rätt sal.


Lördagar
1400-1500 F5 (sal 1)